Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ fm 95.0 και στάθηκε στον ορισμό του αγώνα της ομάδας του με τη Νέα Σαλαμίνα στις 17 Σεπτεμβρίου.
«Έχουμε κάνεις κινήσεις και πριν από τον ορισμό του προγράμματος. Αυτό το οποίο πρέπει να δει η ΚΟΠ και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας που έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στην συμμετοχή ευρωπαϊκών ομάδων. Ο Απόλλωνας θα επιστρέψει από το ΓΣΠ ξημερώματα Παρασκευής και Σάββατο θα πάει να παίξει με τη Νέα Σαλαμίνα. Είναι μόνο 48 ώρες και ο αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα δεν θα διεξαχθεί επί ίσοις όροις. Είναι πρωτόγνωρο, ανεπίτρεπτο και ερασιτεχνικό» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Δεν θα το αποδεχτούμε»
Γιατί δεν το βάζουν Δευτέρα το παιχνίδι; «Η ΚΟΠ μας ενημέρωσε ότι λόγω Εθνικών ομάδων δεν μπορεί να οριστεί αγώνας. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ημερομηνίες, μια Τετάρτη ελεύθερη ή οτιδήποτε άλλο. Όταν θέλει η ΚΟΠ να βοηθήσει θα προσπαθήσει να μας βοηθήσει που δεν είναι διευκόλυνση, αλλά αυτό είναι το σωστό».
Δηλαδή ζητάτε αναβολή; «Αν μας ορίσουν Κυριακή ή Δευτέρα παίζουμε. Η ΚΟΠ θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να κάνει το σωστό».
Αν δεν αλλάξουν: «Τότε θα είναι έγκλημα, δεν θα προλάβουμε να κάνουμε προπόνηση. Δεν θα στεγνώσουν τα ρούχα των παικτών για να τα φορέσουν».