Στην ΑΕΚ περιμένουν την απάντηση του Σιντιμπέ και παράλληλα να κλείσουν το θέμα του φορ, με τον Φαν Βέερτ να παραμένει στο κάδρο.
Η ΑΕΚ πήρε βαθιά ανάσα έπειτα από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον προετοιμάζεται με ηρεμία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, αυτό που κρατά σε «αναμμένα κάρβουνα» τους «κιτρινόμαυρους» είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις.Στην ΑΕΚ κινούνται στο τελευταίο δεκαήμερο για την ενίσχυση της ομάδας, που μπορεί να φτάσει από έναν έως τέσσερις παίκτες, σε συνάρτηση και με όσα μπορεί να συμβούν από πιθανές αποχωρήσεις.
Προφανώς, το μεγάλο όνομα που κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες στο μεταγραφικό ρεπορτάζ για την ΑΕΚ αφορά τον Σιντιμπέ. Ο Γάλλος άσος, παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, είναι μια κίνηση που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή εδώ και μέρες και στην Ένωση βλέπουν με συγκρατημένη αισιοδοξία την υπόθεση, δεδομένου πως ο Σιντιμπέ εμφανίζεται αρκετά θετικός για να προχωρήσει η συμφωνία.
Ωστόσο, στο παιχνίδι της απόκτησης του βρίσκονται αρκετές ομάδες, όπως η Μπέτις και κλαμπ από Γαλλία και Αγγλία. Αναμενόμενο, καθώς μπορεί ο Σιντιμπέ να έφτασε Σεπτέμβρης και να είναι ακόμα ελεύθερος, αλλά παραμένει ένα από τα σπουδαία ονόματα της μεταγραφικής αγοράς, που προκαλούν το ενδιαφέρον. Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να κάνουν εκτιμήσεις, αλλά υπάρχει πίστη πως μπορεί να βρεθεί η λύση και ο Γάλλος να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Πρώτα ο φορ
Χρονικά πάντως, φαίνεται πως του Σιντιμπέ θα προηγηθεί η απόκτηση φορ. Εδώ και μέρες, στην ΑΕΚ έχουν ξεχωρίσει τους εκλεκτούς τους. Είναι σαφές, πως στην ΑΕΚ βλέπουν δύο επιλογές που έχουν κάποιες αγωνιστικές διαφορές μεταξύ τους, καθώς ο ένας είναι περισσότερο στράικερ που κινείται μέσα στην περιοχή, ενώ ο έτερος έχει πιο περιφερειακή κίνηση και πολλές φορές κινείται και έξω από το «κουτί». Στην ΑΕΚ πάντως κάνουν λόγο για 11αδάτο παίκτη, που θα θεωρείται εν δυνάμει βασικός.
Την ίδια στιγμή, παραμένει στο μυαλό η επιλογή του Φαν Βέερτ. Ο πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος αρέσει στην ΑΕΚ, αν και δεν είναι λογικό να φτάνει Σεπτέμβριος για να κατασταλάξουν πως είναι αυτός ο επιθετικός που θέλουν. Ο Φαν Βέερτ παραμένει στις επιλογές και φαίνεται μια σχετικά βατή λύση. Αντίθετα, φαίνεται σε αυτήν τη φάση να απομακρύνεται η προοπτική του Φερνάντες του Βόλου, με την ΑΕΚ να ζητά κάτι διαφορετικό.