Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης και τη συνέχεια μίλησε στο Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης: «Είναι σημαντικό να έχεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να σου δώσουν χαρακτήρα. Σ’ αυτό, η ομάδα άρχισε να ζυμώνεται από νωρίς αφού στην Ευρώπη δίναμε αγώνες δίχως αύριο. Πετύχαμε να πάμε στα πλέι οφ, είχαμε το κακό αποτέλεσμα εκτός έδρας με τους Σουηδούς και θεωρώ ότι στον επαναληπτικό δείξαμε πάλι χαρακτήρα ασχέτως του αποτελέσματος. Ο κόσμος έφυγε με το αίσθημα ότι οι παίκτες προσπάθησαν όσο μπορούσαν.
Αρχίσαμε το πρωτάθλημα με ένα όχι θετικό αποτέλεσμα. Πήγαμε στο “Α.Παπαδόπουλος” που δεν ξέρω από πότε έχει να γίνει sold out, ίσως η πιο ισχυρή ποδοσφαιρική έδρα και με τέτοια ατμόσφαιρα επιβάλλεσαι, δείχνεις ότι έρχεσαι να νικήσεις, δικαίως προηγείσαι και προσαρμόζεσαι στα δεδομένα του αγώνα, αλλά κι ολοκληρώνεις το ματς με νίκη».

Για το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και τον τίτλο: «Έχουμε ένα ρόστερ που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε οποιανδήποτε έδρα, κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και πρέπει να διατηρείς το επίπεδό σου. Ο Απόλλωνας πήρε το πρωτάθλημα γιατί κράτησε την απόδοσή του σε μία βάση. Αυτό θα κρίνει και φέτος το πρωτάθλημα».

Για τον προσεχή αντίπαλο, τον Άρη: «Τα πέντε από τα επόμενα έξι παιχνίδια είναι στο ΓΣΠ. Έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη χρονική συγκυρία να το εκμεταλλευτούμε και ο κόσμος πρέπει να κάνει το δικό του παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε τον πενταψήφιο αριθμό. Δεν χρειάζεται να πω οτιδήποτε για τη σημασία του αγώνα, απέναντι σε μία από τις ομάδες που έχουν το απόλυτο. Όταν ο Άρης πήγε να παίξει σε μια καυτή έδρα, όπως ήταν της Νέφτσι, αποκλείστηκε. Αυτό θα πρέπει να το λάβει υπόψη του ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ…»

Για τα αγωνιστικά: «Σαρφό, Ντβάλι, Εφραίμ και Βιγιαφάνιες προπονήθηκαν χθες κανονικά. Σήμερα έχουν ρεπό. Δεν προπονήθηκε χθες ο Γιάννης Σατσιάς που δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες για να δούμε αν θα προλάβει το παιχνίδι με τον Άρη. Ο Τάσος Δώνης είναι διαφορετική περίπτωση, η προετοιμασία που έκανε δεν ήταν πλήρης. Πέρασε χθες από εργομετρικές εξετάσεις, ήταν καλά τα αποτελέσματα. Του δόθηκε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, δεν θεωρώ ότι θα είναι σε ετοιμότητα για το παιχνίδι με τον Άρη. Θα είναι έκπληξη αν είναι στην αποστολή».

Αν θα δοθούν δανεικοί κι άλλοι παίκτες πλην Ντιαβαρά: «Όσους ποδοσφαιριστές είχαμε στο πλάνο να πάνε δανεικοί, λίγο πολύ ολοκληρώθηκε. Δεν ξέρω αν υπάρχει σκέψη για κάποιον άλλον. Δεν μπορώ να αποκλείσω το οτιδήποτε αλλά θεωρώ πως αυτό το κομμάτι έχει κλείσει».