Ο Μαρσέλο ήρθε στην Ελλάδα και αποθεώθηκε με πρωτοφανή τρόπο από τον κόσμο του Ολυμπιακού, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν!
Το βράδυ της Δευτέρας ανήκε στον Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος θρύλος ήρθε στην Ελλάδα και αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού που έκανε το «Καραϊσκάκης» να θυμίζει μέρα ντέρμπι.
Ο πέντε φορές κάτοχος του Champions League το έζησε με την οικογένειά του, χόρεψε με τους γιους του και στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, το οποίο ξεπέρασε το 1.000.000 σε αντιδράσεις. Μάλιστα, δεν ήταν και λίγοι οι αστέρες που του σχολίασαν. Εκτός από την As και τη Marca ουκ ολίγοι παίκτες του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη ασχολήθηκαν με την πρωτοφανή αυτή μεταγραφή!
Μεταξύ αυτών ο καλύτερος παίκτης για πέρυσι σύμφωνα με την UEFA, Καρίμ Μπενζεμά, ο Καζεμίρο, ο Μιλιτάο, ο Λούκας Βάσκεθ, ο Πάτο, ο Ρενάτο Αουγκούστο, ο Αρμπελόα. Από παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Λιμάνι, ο Τζιοβάνι, ο Καστίγιο κι ο Ντουντού άφησαν κι αυτοί το αποτύπωμά τους στο ποστ του Μαρσέλο.