Με πρωινή προπόνηση, μετά το ρεπό της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης άρχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ακρίτα, που είναι προγραμματισμένος την Παρασκευή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Ο Ντάρκο Μίλανιτς μίλησε στους παίκτες του στην προπόνηση του Σαββάτου τόσο για το ματς που πέρασε με την Καρμιώτισσα όσο και για το ερχόμενο και πλέον, η προσοχή είναι όλη στραμμένη στον προσεχή αντίπαλο.
Σε καμία περίπτωση οι δύο τελευταίες ήττες που δέχθηκε δεν παρασύρουν. Εύκολο ματς δεν υπάρχει και δεν είναι κάτι το δύσκολο να γίνει κατανοητό απ’ τον καθένα. Ο Σλοβένος προπονητής θα περιμένει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος ήδη ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο.
Δεν είναι κάτι το σοβαρό, όπως είχαμε γράψει από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, ωστόσο απ’ τη στιγμή που ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή, δεν είναι ξεκάθαρο αν θα προλάβει.
Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά κι αν καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις μπαίνοντάς στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, τότε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Ανδρέας Βεντούρης