Δημοσιογραφική διάσκεψη για το παιχνίδι με την Σέριφ παρέθεσε ο προπονητής της Ομόνοιας Νιλ Λένον…
Το αρχικό του σχόλιο: «Η προσοχή μας είναι τώρα στην Σέριφ. Είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδο της ομάδας μου. Θα κάνουμε ροτέισον γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στην Σέριφ».
Αν αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι του ομίλου για πρόκριση; «Δεν σκεφτόμαστε τόσο μακριά. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι. Θέλουμε το μάξιμουμ των βαθμών. Δεν βλέπουμε όμως τόσο μακριά. Βλέπουμε την Σέριφ. Είναι μια σκληρή ομάδα. Θυμίζω πως πέρσι κέρδισε την Ρεάλ».
Για την επιστροφή του στους ομίλους αυτή την φορά με την Ομόνοια: «Eίναι φανταστικό, είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Διαχειριστήκαμε εξαιρετικά τους αγώνες με την Γάνδη. Ανυπομονούμε γι’ αυτά τα παιχνίδια. Θα δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Αν τον ανησυχεί η αστάθεια της ομάδας: «Όχι. Γιατί να με ανησυχεί. Είναι φυσιολογικό. Απέναντι στην Γάνδη και την ΑΕΚ ήμασταν εξαιρετικοί. Με τον Ακρίτα δεν ήμασταν. Δεν το αγνοήσαμε και δουλέψαμε όλοι μαζί για να βελτιωθούμε».
Για το αγωνιστικό: «Λοΐζος και Φαμπιάνο είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα».

ΦΟΥΑΝΤ ΜΠΑΣΙΡΟΥ
Αρχικό σχόλιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τον αυριανό αγώνα. Το περιμένουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».
Πως νιώθει που θα παίξει Ευρώπη και που μπορεί να φτάσει η Ομόνοια: «Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Θα μετρήσουμε και τις δυνάμεις μας μέσα σε αυτόν τον όμιλο. Όταν παίζεις ποδόσφαιρο περιμένεις τέτοιες στιγμές για να αντιμετωπίσεις τέτοιες ομάδες. Μου αρέσει και απολαμβάνω τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο κόσμος είναι εξαιρετικός. Μας δίνει ενέργεια και τρεφόμαστε από την υποστήριξή του. Τον θέλουμε και αύριο μαζί μας».