Ούτε πολλές ευκαιρίες χρειάστηκε, ούτε ιδιαίτερα αγχώθηκε με την εμφάνιση της Λέστερ. Και με το γκολ του Σάντσο που σκοράρει για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν, η Γιουνάιτεντ έφυγε νικήτρια από το King Power Stadium με το τελικό 1-0. Τρίτο διαδοχικό «τρίποντο» και δεύτερο σερί με ένα γκολ για το σύνολο του Τεν Χαγκ, τέταρτη ήττα για τις «αλεπούδες» στις πέντε αγωνιστικές της Πρέμιερ.
Κριστιάνο και Καζεμίρο έμειναν ξανά στον πάγκο, αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα για την πειθαρχημένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ με την πρέπουσα σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο και με την εντολή στον Μπρούνο Φερνάντες να φτιάξει ό,τι μπορούσε, δεν είχε πρόβλημα ν’ αποκτήσει το πάνω χέρι στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό οδήγησε και στο προβάδισμα στο σκορ στο 23ο λεπτό. Ο Πορτογάλος χαφ φυσικά συμμετείχε στη φάση που ξεκίνησε από δεξιά, άφησε στον Ράσφορντ, αυτός έβγαλε στον κενό χώρο για τον Σάντσο και αφού πέρασε τον Γουόρντ ο Άγγλος έκανε το 1-0 σημειώνοντας το δεύτερο φετινό του τέρμα. Η Λέστερ δεν είχε τρόπο ν’ αντιδράσει, έμοιαζε πολύ εύκολο για την Γιουνάιτεντ να την αντιμετωπίσει και πάνω απ’ όλα, η εστία του Ντε Χέα δεν διέτρεχε τον παραμικρό κίνδυνο.
Ο Μπαρνς ήταν εκείνος που ήθελε ιδιαίτερη προσοχή από την άμυνα των «κόκκινων διαβόλων» αφού ήταν ο άνθρωπος που επιχειρούσε να συμμετέχει σε φάσης για να βρεθεί το γκολ της ισοφάρισης για τη Λέστερ. Στο 50′, μάλιστα, ο Μάντισον από εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Ντε Χέα να πραγματοποιήσει σπουδαία επέμβαση και οι «αλεπούδες» φάνηκε ν’ αποκτούν ψυχολογία. Στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του Ελάνγκα ο Καζεμίρο για να σταθεροποιήσει τη μεσαία γραμμή, ενώ, στο 68′ μπήκε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντί του Σάντσο, με τον CR7 να έχει βρεθεί στον πάγκο σε τρίτο διαδοχικό ματς! Ούτε η Λέστερ μπορούσε να φτιάξει κάτι, ούτε η Γιουνάιτεντ είχε… ανάγκη να τρέξει πολύ για να δημιουργήσει και το 1-0 της αρκούσε για να πάρει την τρίτη διαδοχική της νίκη. Εκπληκτικό ανάποδο του Κριστιάνο στο 83′, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.