Στην ΑΕΛ έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους να φωνάζουν κατά των διαιτητικών αποφάσεων, καθώς με βάση το τι λέχθηκε από τους καθηγητές διαιτησίας στις αναλύσεις τους, είχε ένα γκολ που δεν της κατοχυρώθηκε, ενώ το δεύτερο γκολ της Δόξας δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ καθώς προηγήθηκε φάουλ στον Ζντραφκόφσκι.
Από εκεί και πέρα, ανομοιομορφία υπήρξε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό καθώς μερικά λεπτά μετά την αποβολή του Μπάστος για επικίνδυνο φάουλ, παίκτης του Ολυμπιακού, ο Γκεριέρ, κάνει ακριβώς το ίδιο φάουλ με πάτημα ποδιού, χωρίς καν να παρατηρηθεί.
Οι γαλαζοκίτρινοι σαφώς και δεν τρώνε… κουτόχορτο και για αυτό εξέδωσαν την ανακοίνωση τους νωρίτερα. Στην ομάδα παραδέχονται ότι δεν είχαν καλή απόδοση γενικότερα στα παιχνίδια όμως αυτό δεν δίνει δικαίωμα σε κανέναν να κάνει λάθη εις βάρος της, πόσο μάλλον στην εποχή μας όπου η τεχνολογία είναι εκεί με σκοπό να βοηθάει αντί να μπερδεύει τα πράγματα.
Στο αγωνιστικό ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι έπιασε δουλειά στην ομάδα από χθες. Ο Σκοπιανός τεχνικός έχει αρκετά να δουλέψει, ξέρει όμως τον τρόπο και θα προσπαθήσουν να λύσουν όλα τα θέματα της ομάδας με την σειρά. Η διακοπή ήρθε γάντι για την ΑΕΛ καθώς έχει την ευκαιρία να ανασυνταχτεί και να παρουσιαστεί βελτιωμένη στην συνέχεια.

Αριστείδου Μιχαήλ