Θυμωμένος για την παρουσία των παικτών του δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Νιλ Λένον.
«Είμαι πολύ εκνευρισμένος με την απόδοσή μας και το αποτέλεσμα. Με τη νοοτροπία που είχαμε σήμερα. Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, αλλά ήμασταν φτωχοί δημιουργικά, δώσαμε την πρωτοβουλία στον Απόλλωνα και δεχθήκαμε δύο φθηνά γκολ. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε».

Για το ότι η Ομόνοια μετά τη Γάνδη δεν παρουσιάζεται καλή: «Δεν συμφωνώ. Παίξαμε πολύ καλά κόντρα στην ΑΕΚ. Αυτό που μας λείπει είναι η συνέπεια στην αγωνιστική παρουσία, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Προσπαθήσαμε να ξεκουράσουμε την ομάδα όμως τα ίδια ισχύουν και για τον Απόλλωνα».

Για την εικόνα στο β’ ημίχρονο: «Δεν κρατήσαμε την μπάλα, δεν πιέσαμε. Δεν παίξαμε, γενικά. Δεχθήκαμε γκολ από κόρνερ κάτι που σπάνια γίνεται. Σε στατικές φάσεις, σε κόρνερ, πρέπει να δίνεις και τη… ζωή σου. Δεν είναι αποδεκτό να χάνεις τον παίκτη. Όταν πας σε τέτοια ματς να κρατήσεις την ισοπαλία, έχεις προβλήματα. Υστερήσαμε στη φυσική μας κατάσταση σήμερα. Κουράστηκα να βλέπω τους παίκτες μου στο έδαφος και να βλέπουν τον διαιτητή»!

Μετά από ερώτηση για το ότι η Ομόνοια δεν βγάζει τη νοοτροπία ομάδας που θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ο Νιλ Λένον απάντησε: «Μην κρίνεις τους παίκτες μου, δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό. Είσαι δημοσιογράφος ή οπαδός; Δικαιούσαι να έχεις την γνώμη σου αλλά μην με ρωτάς ποτέ εμένα για τον χαρακτήρα των παικτών μου! Αυτοί οι παίκτες μου δίνουν τα πάντα. Είχαν μια κακή βραδιά αλλά μην κάθεσαι εκεί και να κρίνεις τον χαρακτήρα των παικτών μου! Αυτό δεν ισχύει. Δεν έπαιξαν καλά σήμερα, θα το κοιτάξω εγώ αυτό όπως μπορώ αλλά δεν δέχομαι ανθρώπους σαν εσένα να κρίνουν τον χαρακτήρα τους. Ποιος νομίζεις ότι είσαι;».