Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα και στο θέμα προπονητή, στις δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Κάναμε το πιο άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Στο πρώτο ματς η ήττα συνοδεύτηκε με άσχημη εμφάνιση. Με την ΕΝΠ. Το αποτέλεσμα είναι εντελώς άδικο για την ομάδα μας, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Υπάρχει προβληματισμός και απογοήτευση. Αφουγκραζόμαστε τα συναισθήματα του κόσμου. Τα ίδια έχουμε και εμείς και ιδιαίτερά ο πρόεδρος που έχει κάνει αρκετά φέτος. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, εναπόκειται στον τεχνικό διευθυντή αλλά και στον προπονητή να επαναφέρουν την ομάδα στον σωστό δρόμο».
Για το θέμα προπονητή: «Σε τέτοιες περιπτώσεις το θέμα προπονητή έρχεται στην πρώτη γραμμή. Δεν θα κάνουμε βεβιασμένη ενέργειες που θα κοστίσουν στην ομάδα. Ο πρόεδρος είχε διάφορες επαφές με τον προπονητή, τον τεχνικό διευθυντή, τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε ένα γεμάτο και καλό ρόστερ. Όλοι πρέπει να κάνουν αυτά που πρέπει να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Θέλουμε να αλλάξει άμεσα αυτό. Δεν θέλουμε να τα ισοπεδώνουμε όλα, δεν θέλουμε να κάνουμε βιαστικές κινήσεις».
Αν μπορεί η ΑΕΛ να βγει πιο δυνατή και αν δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στον Σίλας: «Δεν θέλω να το δω μόνο από αυτή την πλευρά. Έγιναν όλες οι κινήσεις που έπρεπε να γίνουν. Η εικόνα θα αλλάξει. Είμαστε αποφασισμένοι. Δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε. Δεν έχουμε χάσει όμως την πίστη στην ομάδα μας. Είδαμε τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα την ομάδα και το προπονητικό επιτελείο και δεν τον αδικούμε γιατί ακόμα δεν έχουν ανταποκριθεί, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να ανταποκριθεί στα επόμενα ματς».
Για το επεισόδιο του Σίλας με ποδοσφαιριστή της ΕΝΠ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ): «Ήταν μια λανθασμένη κίνηση. Υπήρξε ένα επεισόδιο που δεν έπρεπε να γίνει. Ήταν μεμονωμένο επεισόδιο και ξεπεράστηκε, θα το χειριστούμε εσωτερικά όπως πρέπει».