«Στο πρώτο ημίχρονο δεν πιστέψαμε στις δυνατότητες μας. Αν πιστεύαμε περισσότερο μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς». Αυτά είπε, ανάμεσα σε άλλα ο Νιλ Λένον. Ήταν ξεκάθαρο πως η Ομόνοια παρουσιάστηκε… νωθρή στο α’ μέρος κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, και αν είχε λίγο περισσότερη πίστη, θα μπορούσε να φύγει με κέρδος από το «Ανοέτα».
Ήταν πολύ καλή ανασταλτικά και κτυπούσε στις αντεπιθέσεις η ομάδα του Βορειοϊρλανδού κόουτς και δυσκόλεψε αφάνταστα τους Ισπανούς. Έπρεπε να έρθει η… έμπνευση του Γκεβάρα με το σουτ εκτός περιοχής για να «νικήσουν» την καλά οργανωμένη Ομόνοια. Οι πράσινοι, βρήκαν την ισοφάριση, αλλά το ότι δεν πίστεψαν, ήταν αυτό που τους «πλήγωσε». Έτσι… μοιραία ήρθε η ήττα.
Είχε μια πάρα πολύ καλή εικόνα, αλλά με το να μην πιστέψει στις δυνατότητες της, αδίκησε και τον εαυτό της.
Κρατάει την πολύ καλή εμφάνιση του Κίτσιου στο ντεμπούτο του
, τον επίσης πολύ καλό Παναγιώτου, τον Μίλετιτς, τον Χάμπο αλλά και γενικότερα την όλη παρουσία της ομάδας στο β’ μέρος με εξαίρεση τη φάση του γκολ.

Πλέον, πρέπει να κτίσει σε αυτή την εμφάνιση και να αντιδράσει στο πρωτάθλημα αρχής γενομένης με το ματς της Κυριακής (18/9-20:00) κόντρα στην ΕΝΠ. Εξάλλου, έδειξε ότι μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα στις εγχώριες διοργανώσεις.
Όσον αφορά τους τραυματίες υπάρχει μεγάλος προβληματισμός ειδικά για τον Γιούστε. Ο Ισπανός ίσως χρειαστεί ακόμη και εγχείρηση κάτι που θα σημαίνει πως  η Ομόνοια θα τον χάσει για μεγάλο χρονικό. Το πρόβλημα του Κασάμα είναι μυϊκό και θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του όταν περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις.

Θράσος Δημητρίου