Τον νέο της συνεργάτη, την εταιρεία TIXEE παρουσίασε η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, το πρωί της Δευτέρας (05/09) στο Columbia Plaza στη Λεμεσό.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο του 2024 και το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του μπροστινού μέρους του παντελονακίου.

Παρακολουθήστε όλη τη δημοσιογραφική διάσκεψη όπως μεταδόθηκε στο επίσημο λογαριασμό της ομάδας μας στο Facebook:

Ο εκπρόσωπος τύπου της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, Φανούριος Κωνσταντίνου, αφού καλωσόρισε τους παρόντες, εξέφρασε τη περηφάνια και την ικανοποίηση του για αυτή τη σημαντική στιγμή της ομάδας μας και παρουσίασε τη νέα συνεργασία του Απόλλωνα. Τόνισε ότι η TIXEE θα βοηθήσει την ομάδα μας έτσι ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της TIXEE, κ. Γιάννης Παπαχαραλάμπους ευχαρίστησε τον Απόλλωνα που δέχθηκε την εταιρεία του στην οικογένεια των συνεργατών του και εξήγησε ότι οι λόγοι που τον ώθησαν να συνεργαστούν με την ομάδα μας ήταν ότι ο Απόλλωνας δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και ότι μέσω του συλλόγου μας, είναι ο καλύτερος τρόπος προβολής της TIXEE. Με τον Απόλλωνα ξέρουμε ποιοι είμαστε και που θέλουμε να πάμε.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Giora Izraeli παρουσιάστηκε πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη και εξέφρασε τη σιγουριά ότι η TIXEE θα βοηθήσει στα μέγιστα για να πετύχει τους στόχους του.

Το μέλος του Δ.Σ του Απόλλωνα, Μόσε Ρέιτσιουκ (Χίκο) εξήρε το έργο της TIXEE το οποίο δεν μένει μόνο στα εργασιακά αλλά και στην πόλη ευρύτερα.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησε ο Ίντο Σάχαρ ο οποίος χαρακτήρισε αυτή την συνεργασία ως ιδιαίτερη στιγμή για μας. Φεύγοντας από το Ισραήλ είναι πολύ σημαντικό για μένα να ανακοινώνονται χορηγοί με μέλη από την πατρίδα μου.