Ο τίτλος καταδεικνύει στον απόλυτο βαθμό το που βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ομόνοιας, την στιγμή που όλο και πλησιάζουν οι επίσημες υποχρεώσεις.
Αυτή η πίεση του χρόνου είναι που κάνει τον κόσμο να ανησυχεί, με την διοίκηση την ίδια στιγμή να αφήνει να εννοηθεί ότι δεν τους πιάνει πανικός, ακόμα και μετά το ναυάγιο με Λαμκέλ Ζε.
Απομένουν 15 μέρες μέχρι και την ευρωπαϊκή πρεμιέρα κόντρα στην Γάνδη στο Βέλγιο (θα προηγηθεί ο αγώνας του Σούπερ Καπ 12 Αυγούστου) και η ομάδα χρειάζεται να προσθέσει στο ρόστερ της τουλάχιστο ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές. Και λέμε τουλάχιστον καθώς με αυτό τον τρόπο να ολοκληρωθεί ο αρχικός μεταγραφικός σχεδιασμός και στην συνέχεια πιθανότατα να προκύψει και κάτι επιπλέον μετά την αύξηση των ξένων και κοινοτικών.
Η ομάδα θέλει επιθετικός, θέλει 8άρι που να έχει και οργανωτικές ικανότητες, θέλει και αριστερό μπακ κατά κύριο λόγο, με τις πρώτες δύο θέσεις να φαντάζουν σαν οι πιο σημαντικές προτεραιότητες και ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει άμεσα.
Άμεσα γιατί αυτοί που θα έρθουν θα χρειαστούν και τον χρόνο τους προκειμένου να είναι έτοιμοι αλλιώς δεν θα προλάβουν τα σημαντικά ματς με την Γάνδη που έχουν σαν διακύβευμα μια θέση στους ομίλους του Europa League και σαφέστατα περισσότερα χρήματα από το… εξασφαλισμένο Conference League.