Ικανοποιημένος από την πρόκριση δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ,  Σωφρόνης Αυγουστή.

Πρώτο σχόλιο: «Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι για την πρόκριση. Η αμυντική λειτουργία ήταν πολύ καλή. Μπορούσαμε στο α’ ημίχρονο να πετύχουμε ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος ρίσκαρε αλλά ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά, δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Η ομάδα πήρε για πρώτη φορά την πρόκριση σε αυτό το γήπεδο κι αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό».

Για την επιθετική λειτουργία: «Σίγουρα μας προβληματίζει. Πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας λειτουργία όπως το κάναμε με την αμυντική. Κρατάμε όμως ότι σε τέσσερα παιχνίδια η ομάδα κράτησε το μηδέν και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».

Για τη συνέχεια: «Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας στο επόμενο παιχνίδι. Θα περιμένουμε να δούμε, να μάθουμε τον αντίπαλό μας. Θα αναλύσουμε τον αγώνα, να δούμε τι κάναμε λάθος για να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε από την ομάδα μας. Θα χρειαστούμε περισσότερη προσαρμογή στο γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα»

Αν Μάγκλιτσα-Κβιλιτάια θα προλάβουν τα επόμενα παιχνίδια: «Ο Μάριος Ηλία έκανε εξαιρετικά τρεξίματα στο σημερινό παιχνίδι, είχε κάποιες προϋποθέσεις. Όσον αφορά τους Μάγκλιτσα και Κβιλιτάια, προσπαθούμε να τους έχουμε μαζί μας. Είναι σημαντικοί στην ομάδα. Δοκιμάσαμε και κάτι άλλο σήμερα με τον Μπλουμ για να είμαστε έτοιμοι».

Για τους νέους παίκτες: «Είχαμε έξι νέους ποδοσφαιριστές στην 11άδα. Χρειάζονται χρόνο αλλά ήρθαν για να μας βοηθήσουν. Θα χρειαστούμε βοήθεια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θέλουμε δουλειά ακόμα».

Για τον κόσμο: «Να ευχαριστήσω όσους ταξίδεψαν μαζί μας. Ήταν λίγοι αλλά προσπάθησαν να μας βοηθήσουν. Το ΑΠΟΕΛ φέτος θα είναι πολύ διαφορετική ομάδα από την περσινή».

Για το ότι υψώθηκαν τούρκικες σημαίες: «Αυτό είναι ντροπιαστικό. Δεν δεχόμαστε από κανέναν να μας μειώνει σαν χώρα. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανέναν».