Ανάρτηση-ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ που τα έχουν με την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων.

Αναλυτικά:

Άλλη μια χρονιά με το καλημέρα και ενώ ο κόσμος έπρεπε να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα ιστορικά τσιμέντα του Τσιρείου κάποιοι άρχισαν να παίζουν με τα νεύρα και την νοημοσύνη του ΑΕΛίστα, καθώς φέτος, όπως και κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια, είμαστε μάρτυρες σε μια ακόμη παράσταση του θιάσου που λέγεται ΄΄Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων΄΄.

Δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν όντως προκύπτει θέμα ή αν είναι βίτσια ενός συγκεκριμένου ατόμου όπως υποστηρίζει ο ΓΣΟ, αλλά το βέβαιο είναι πως το συγκεκριμένο ζήτημα έχει κουράσει.

Με την κατάσταση να καθίσταται πλέον τόσο προβλέψιμη καταντήσαμε να περιμένουμε κάθε Αύγουστο για κάποιο πρόβλημα που θα προκύψει με το συγκεκριμένο γήπεδο και το οποίο ως δια μαγείας θα λυθεί οριακά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα σενάριο κατάλληλο για αμερικάνικη ταινία. Η επαναλαμβανομένη κοροϊδία έχει θέσει την συγκεκριμένη επιτροπή στην δημόσια σφαίρα ως τον ‘’βοσκό τον ψεύτη’’ ο οποίος με τόσα ψέματα που έχει πει κανείς δεν τον πιστεύει πλέον.

Η απόφαση για μείωση της χωρητικότητας του άνω διαζώματος στο 50% δημιουργεί τεράστιο και πολυεπίπεδο πρόβλημα στον κόσμο της Α.Ε.Λ. Παρόλο που δεν έχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία για να εκφέρουμε άποψη για την συγκεκριμένη απόφαση, απορούμε για το πως και με ποια κριτήρια πάρθηκε, καθώς είδαμε τους τελευταίους μήνες με παραδείγματα τις συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο και τον Ιούλιο, πως το γήπεδο ανταποκρίθηκε πλήρως στις ανάγκες του κόσμου.

Δεν αποσκοπούμε σε καμία περίπτωση να υποβαθμίσουμε την ασφάλεια του κόσμου, εννοείται πως πάντοτε πρέπει να είναι το κύριο μέλημα για την λήψη τέτοιων αποφάσεων. Απαιτούμε όμως να βρεθεί μια λύση άμεσα η οποία θα φροντίσει ούτως ώστε κανείς οπαδός της Α.Ε.Λ μην μείνει εκτός γηπέδου, ούτε για τον πρώτο αγώνα στον οποίο είμαστε τυπικά φιλοξενούμενοι αλλά ούτε για τα εναπομείναντα παιχνίδια στο Τσίρειο. Ο Κίτρινος Λαός όλα αυτά τα χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί και έχει ανεχτεί πολλά στο απαρχαιωμένο Τσίρειο Στάδιο και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανεχτεί την οποιαδήποτε κοροϊδία τώρα.

Αναμένουμε την συνάντηση της Τρίτης και εαν χρειαστεί θα τοποθετηθούμε ξανά.