Όταν χάνεις τέτοια παιχνίδια, το χειρότερο πράγμα είναι να ψάχνεις δικαιολογίες καθώς τα προβλήματα κρύβονται κάτω από το χαλί.
Αυτό δεν το έκαναν στην Ομόνοια και δη ο βοηθός προπονητή Γκάρι Πάρκερ ο οποίος οδήγησε την ομάδα εν τη απουσία του Λένον στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Ακρίτα και προς τιμήν του μίλησε όπως έπρεπε να μιλήσει.
«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν είναι ούτε θέμα κούρασης ούτε τίποτα, είναι θέμα απόδοσης» είπε χαρακτηριστικά.
Είπε και κάτι άλλο. Ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν ήταν «πεινασμένοι» μέσα στο γήπεδο.
Όντως έτσι φαίνονταν οι ποδοσφαιριστές και μοιραία η έλλειψη έντασης και πάθους έφερε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα πολύ νωρίς.
Οι λόγοι της ήττας είναι αρκετοί και θα τους διαπίστωσαν όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι. Κάποιους τους αναφέραμε και στον πρόλογο.
-Η έλλειψη έντασης και πάθους μ
έσα στο γήπεδο σε αντίθεση με τον αντίπαλο.
-Ποδοσφαιριστές «κλειδιά» έμειναν πολύ πίσω από τον καλό τους εαυτό και αναφερόμαστε περισσότερο για τους ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής. Ο Χάμπος ήταν πίσω, ο Μπρούνο δεν ήταν αυτός που είδαμε στα ματς με την Γάνδη, ο Μπασιρού… χαμένος, ενώ ο Μπεζούς έδειξε ότι θέλει ακόμα χρόνο. Όταν αυτοί αντικαταστάθηκαν η Ομόνοια έγινε πιο γρήγορη.
Ομόνοια έδειξε αδυναμία στην εναλλαγή του τρόπου που πρέπει να αγωνίζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αυτή την φορά δεν χρειαζόταν να δώσει χώρο στον στον αντίπαλο και να χτυπήσει στην κόντρα όπως έκανε στα δύο ματς με την Γάνδη αλλά να είναι η ομάδα που έπρεπε να κυριαρχήσει και δεν μπόρεσε να το κάνει.
-Παραθέτουμε και την πολύ καλή απόδοση του Ακρίτα ο οποίος με το δικό του παιχνίδι «μπλόκαρε» από νωρίς την Ομόνοια και δεν την άφησε να κάνει το παιχνίδι της. Αντίθετα οι νεοφώτιστοι ήταν αυτοί που έκαναν το δικό τους παιχνίδι ειδικά στο α’ ημίχρονο ενώ και στην επανάληψη δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα.
-Τέλος σημειώνουμε στους λόγους και την απουσία του Λένον από τον πάγκο. Όπως και να το κάνουμε επηρεάζει μια ομάδα και η Ομόνοια… πλήρωσε όπως και στο Σούπερ Καπ την απουσία του προπονητή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έριξε ΒΟΜΒΑ ο Ακρίτας! (ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

«Ανεπίτρεπτο, δεν υπάρχουν δικαιολογίες…»

Ακρίτας 1-0 Ομόνοια (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)