Για την ισοπαλία με την Πάφος FC κι ότι αφορά το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το ματς με την Πάφος FC: «Η Πάφος FC είναι μία πολύ καλή ομάδα, είναι ο κακός μας δαίμονας τα τελευταία χρόνια. Σκόραρε, είχε δύο καλές ευκαιρίες αλλά είχαμε κι εμείς κι αν είχαμε σκοράρει θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Είχαμε και μία υπερπροσπάθεια την περασμένη Τρίτη, μας προέκυψαν και τα δύο προβλήματα στην τελευταία προπόνηση. Ο λόγος που έμειναν εκτός οι δύο ποδοσφαιριστές, ο Κοσταντίνοφ και ο Σαρφό, ήταν γιατί θα ήταν επισφαλές να ρισκάρουμε και είναι γεγονός ότι άλλαξαν τα πλάνα του προπονητή.
Γνωρίζουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Πρέπει να δούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και να προετοιμαστούμε με την Ανόρθωση. Θέλω να απευθύνω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο, είχαμε εννέα χιλιάδες στο γήπεδο».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Σαρφό έχει ενόχληση στον αχίλλειο και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, ο Κοσταντίνοφ τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση, ενώ ο Νταβάλι έγινε αναγκαστική αλλαγή γιατί ένιωσε ένα τσίμπημα στον προσαγωγό. Θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις. Είχαμε ακόμη έναν τραυματισμό χθες, σε μια φάση που δεν δόθηκε ούτε φάουλ κι αναφέρομαι στον Βιγιαφάνιες. Πέρασε από ακτινογραφία κι ευτυχώς δεν φαίνεται κάτι ανησυχητικό που θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ο Ντονγκαλά ήταν εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας άρα θα είναι επιπλέον επιλογή».