Ο Χένινγκ Μπεργκ στάθηκε στα σημεία που δεν επέτρεψαν στην Πάφος FC να πανηγυρίσει τη νίκη.
Η αρχική τοποθέτηση: «Ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς. Και όταν παίζεις με το ΑΠΟΕΛ δεν είναι το πιο εύκολο. Παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δύσκολο για διάφορους λόγους αλλά γενικά κάναμε καλό παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να παίρναμε τους τρεις βαθμούς».
Ποιοι ήταν οι διάφοροι λόγοι που δεν επέτρεψαν στην ομάδα να πανηγυρίσει τη νίκη; «Ήταν αρκετοί. Το ΑΠΟΕΛ άλλαξε τον τρόπο που αμυνόταν. Ο διαιτητής δεν έδωσε κάποια φάουλ στη μεσαία γραμμή. Δεν επιτρέψαμε στο ΑΠΟΕΛ να κάνει καθαρές ευκαιρίες. Πρέπει επίσης ο κάθε παίκτης να ξέρει το ρόλο του».
Τι μπορείτε να υποσχεθείτε στον κόσμο της ομάδας; «Ήταν υπέροχο που είχαμε μαζί μας τον κόσμο. Στήριξαν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα. Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που έδωσε πολλά ανταγωνιστικά παιχνίδια μέχρι στιγμής. Φάνηκαν κάποια πράγματα για την ομάδα μας και την ποιότητα που έχουμε».
Για το ότι η Πάφος FC έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για πρωτάθλημα. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιώσουμε την ομάδα και να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».