Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Μπρέντφορντ κι Έβερτον και μοιράστηκαν από ένα πόντο.

Στο 2ο μόλις λεπτό το σουτ του Χίκεϊ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 8’ ο Εμπεουμό έχασε μεγάλη ευκαιρία εξ επαφής και στο 10’ ο Ραγιά είπε όχι σε μακρινό σουτ του Ιβόμπι. Στο 18ο λεπτό η Μπρέντφορντ είχε δοκάρι με τον Γένσεν, ενώ στο 23’ ο Κόαντι έβγαλε φοβερή μπαλιά 40 μέτρων για τον Γκόρντον, που έφυγε στη πλάτη της άμυνας της Μπρέντφορντ και πλάσαρε από αριστερά για τ 0-1.

Στο 33ο λεπτό η κεφαλιά του Τόνεϊ σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γουϊσά πλάσαρε άστοχα σε κενό τέρμα και στο 41’ ο ίδιος παίκτης έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία.

Στο 52ο λεπτό η Μπρέντφορντ είχε κι άλλο δοκάρι με τον Νόργκααρντ, ενώ στο 71’ και στο 73’ ο Πίκφορντ έσωσε μετά από σουτ των Γιάνελτ και Ντασίλβα.

Και τελικά στο 83ο λεπτό μετά από κόρνερ του Γένσεν και κεφαλιά του Λιούις Πότερ, ο Γιάνελτ από κοντά πλάσαρε για το 1-1.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ραγιά, Χίκεϊ, Ζανκά (69’ Λιούις Πότερ), Μι, Χένρι, Νόργκααρντ (69’ Γιάνελτ), Γένσεν, Ντασίλβα (90+2’ Σόρενσεν), Εμπεουμό (78’ Ντάμσγκααρντ), Τόνεϊ, Γουϊσά (69’ Μπαπτίστ)

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Ταρκόβσκι, Χολγκέιτ (68’ Κιν), Κόαντι, Πάτερσον, Ονάνα (78’ Ντέιβις), Ιβόμπι, Μικολένκο (84’ Βινιάγρε), ΜακΝίλ (84’ Ροντόν), Γκόρντον, Γκρέι