Ξεκίνημα με ισοπαλία στη σεζόν για Στουτγκάρδη και Λειψία, που κόλλησαν στο 1-1 στη «Mercedes-Benz-Arena». βασικός ο Μαυροπάνος για τους γηπεδούχους.

Στο 8ο μόλις λεπτό, ο Όλμο άφησε όμορφα στον Ενκουνκού που από κοντά εκτέλεσε τον Μίλερ για το 0-1. Στο 13’ ο Μίλερ έβγαλε  δύσκολα  το σουτ του Κλόστερμαν ενώ στο 18’ το σουτ του Εμβουμπά πέρασε μόλις έξω. Η Στουτγκάρδη δεν τα παράτησε και στο 31’ ο Αχαμαντά άλλαξε γρήγορα με τον Κάλαϊντζιτς και με άψογο πλασέ από τα όρια της περιοχής, έγραψε το 1-1.

Στο 62ο λεπτό το σουτ του Νοβόα πέρασε λίγο έξω ενώ στο 66’ ο Μίλερ νίκησε τον Ενκουνκού σε τετ α τετ. Στο 68’ ο Γάλλος απείλησε ξανά, ενώ στο 72’ ο Μίλερ σταμάτησε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ορμπάν. Στο 88ο λεπτό η κεφαλιά του Σέρλοθ έξυσε τα δοκάρια της Στουτγκάρδης.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Μίλερ, Αντόν, Μαυροπάνος, Ίτο, Φάγκνομαν, Έντο, Φίχριχ (77’ Μιγιό), Αχαμαντά (90+1’ Καραζόρ), Κάλαϊντζιτς (64’ Τσούρλινοβ), Κατομπά Εμβουμπά (90’ Περέα), Τομάς (76’ Μολά)

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Ορμπάν, Χάλστενμπεργκ (85’ Γκβάρντιολ), Χένρικς, Κλόστερμαν, Ράουμ, Καμπλ (59’ Σομποσλάι), Όλμο (85’ Φόρζμπεργκ), Νοβόα (81’ Σιμακάν), Ενκουνκού, Σίλβα (85’ Σέρλοθ)