Η παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ συνδέει τους Κέβιν Μιραλάς και Αλεξάντερ Κατσάνικλιτς. Ο Βέγλος με θητεία σε Έβερτον και ο Σουηδός στην Φούλαμ.  Οι δυο τους τα είπαν τέσσερις φορές ως αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο με τον Μιραλάς να έχει δύο νίκες, με γκολ και ασσίστ στα παιχνίδια ενώ μια νίκη είχε ο Καράνικλιτς, με ένα παιχνίδι να λήγει ισόπαλο.
Η πρώτη μονομαχία ήταν στις 3/11/2012 όταν Φούλαμ και Έβερτον έφεραν ισοπαλία 2-2. Αμφότεροι ξεκίνησαν βασικοί με τον Καράνικλιτς να αγωνίζεται για 67 λεπτά και τον Μιραλάς να σερβίρει την ισοφάριση σε 1-1 για την ομάδα του στον Φελαΐνι, ενώ αγωνίστηκε για 78 λεπτά.  Στο παιχνίδι του β γύρου στις 27/4/2013 η ομάδα του Μιραλάς επικράτησε με 1-0 και με τους δύο ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται 90λέπτο.
Ο Κατσάνικλιτς πέτυχε την μοναδική του νίκη σε παιχνίδι για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ στις 24/9/2013 με την Φούλαμ να κερδίζει 2-1 την Έβερτον και να την αποκλείει από την συνέχεα της διοργάνωσης. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός έπαιξε σε όλο το 90λέπτο με τον Μιραλάς να μπαίνει ως αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Στις 14/12/2013 η ομάδα του Μιραλάς πήρε εκδίκηση για τον αποκλεισμό της από το Λιγκ Καπ συντρίβοντας με 4-1 την Φούλαμ εντός έδρας. Ο Μιραλάς πέρασε στο 64΄ λεπτό ως αλλαγή με το σκορ στο 1-1 και από τα πόδια του ξεκίνησε το τρίτο γκολ της ομάδας του, σε εκτέλεση κόρνερ, ενώ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, το τέταρτο για την Έβερτον στο 90΄ λεπτό.  Ο Κατσάνικλιτς ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε για 69 λεπτά.

Αριστείδου Μιχαήλ