Ήταν απογοητευμένος ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Σωφρόνης Αυγουστή μετά τον αποκλεισμό από την Τζουργκάρντεν.
«Υπάρχει αρκετή απογοήτευση. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές, προσπαθήσαμε μέχρι τα τελευταία λεπτά για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι που ήταν η πρόκριση. Έγινε μεγάλη προσπάθεια στο α’ ημίχρονο, προηγηθήκαμε 2-0 και δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές. Ρισκάραμε αρκετά, προσπαθήσαμε και τώρα σκεφτόμαστε το ματς της Κυριακής. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ. Ευχαριστώ και τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο αντίπαλος ήταν πιο έτοιμος. Τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά τον βοήθησαν στα τελευταία στάδια του αγώνα. Υπάρχει απογοήτευση αλλά πρέπει από αύριο να ξεπεραστεί»
είπε αρχικά και πρόσθεσε για την διαχείριση μετά το 2-0:
«Είναι λεπτομέρειες. Υπήρχε ο ενθουσιασμός, υπήρχαν και κάποια πράγματα που δεν μας επέτρεπαν να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Κάποιοι δεν έκαναν όλη την εβδομάδα προπονήσεις. Στο α’ μέρος ο Μπλουμ και ο Μάγκλιτσα έτρεξαν, πίεσαν, δημιούργησαν προβλήματα, ο Σαρφό με τον Βιγιαφάνες είναι δυο παίκτες με επιθετικές αρκετές, πήραμε ρίσκα και έπρεπε να αποφύγουμε το γκολ. Όταν το δεχθήκαμε βάλαμε αμέσως γκολ αλλά είχαμε το βαρύ σκορ του πρώτου αγώνα».
Είναι έτοιμος το ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου; «Αυτός είναι ο στόχος. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να ανεβάζει επίπεδο. Πρέπει να το κρατήσουμε αυτό και να χτίζουμε συνέχεια».
Για τον Κβιλιτάια: «Μπήκε με την ομάδα και σιγά-σιγά θα αρχίσει να παίρνει χρόνο. Όταν η επιθετική μας γραμμή θα είναι γεμάτη θα έχουμε λύσεις».
Μπορούσαν να γίνονταν νωρίτερα κάποιες αλλαγές; «Έγιναν κάποιες αλλαγές. Κάποιες αποφάσεις τις παίρνεις πάνω στο παιχνίδι. Το αν δεν μετράει».
*«Κρίμα, μπορούσαμε για την πρόκριση»
Θα προκύψει επιπλέον ενίσχυση; «Θα έχω συνάντηση με τον πρόεδρο για να συζητήσουμε. Προσθήκες είναι αυτί που επιστρέφουν. Ο Μάγκλιτσα έκανε τέλειο παιχνίδια παρά το γεγονός ότι δέχθηκε αρκετά χτυπήματα. Είδαμε τον Μπλουμ πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι»