Για τον αγώνα της πρεμιέρας με την ΕΝΠ, το αγωνιστικό μέρος αλλά και το… μεταγραφικό, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για το ματς με την ΕΝΠ: «Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον αντίπαλο, καθώς είναι το πρώτο του επίσημο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις. Προερχόμαστε από δύσκολη δοκιμασία με τον Ολυμπιακό. ΕίνΕίμαστε οι πρωταθλητές και επιθυμούμε την υπεράσπιση του στέμματος μας. Θα δώσουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς μέσα στην έδρα μας».

Τα αγωνιστικά: «Το απόγευμα τελειώνει η προετοιμασία μας και θα έχουμε όλα τα δεδομένα. Ο Ζράντι αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και θα επιστρέψει σε δέκα ημέρες. Επίσης, ο Κολ, παρά το πρόβλημα στη μύτη θα αγωνιστεί κανονικά με μάσκα, ενώ ο Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει ζήτημα στον θώρακα, με την εκτίμηση του προβλήματος να γίνεται στην τελευταία προπόνηση μας. Επιστροφή σε υψηλούς ρυθμούς για Αλεσάμι, Νταμπό και Ντανίλο».

Για Χάμπο-Πίττα: «Ο Κυριάκου θα ανεβάσει ρυθμούς σήμερα, ενώ ο Πίττας είναι απολύτως καλά».

Για τον Γιάνγκα: «Θα αποφασιστεί τις επόμενες ώρες».

Για ενίσχυση: «Δεν μας αρέσει που βλέπουμε δημοσιεύματα περί μεταγραφών, καθώς όπως έχουμε ενημερώσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί και το γνωρίζουν άπαντες. Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο δεν έχουν καμία σκέψη για ενίσχυση της ομάδας, άλλωστε είμαστε γεμάτοι σε όλες τις γραμμές».

Για τον όμιλο στο Conference League: «Κάναμε την κατασκοπία μας, είδαμε περισσότερο τη Βαντούζ και έχω να σημειώσω ότι στο ποδόσφαιρο έχει ψαλιδιστεί η διαφορά των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Οι αντίπαλοι μας δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Ο Απόλλωνας μπορεί να έρθει από πρώτος έως και τελευταίος. Χρειάζεται σοβαρότητα στις υποχρεώσεις μας».