Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετράει τέσσερις επιστροφές για τη μεγάλη μάχη που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο κόντρα στη Σλάβια προκειμένου να εξορκίσει το εις βάρος του 2-0 της Πράγας(11/8, 20:30).
Η προετοιμασία των «πράσινων» ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (10/8) χωρίς άλλα βάσανα, πλην του τιμωρημένου Παλάσιος. Οι ιώσεις ξεπεράστηκαν κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει περισσότερες επιλογές και στο γήπεδο και στον πάγκο δίπλα του.
Τούτη τη φορά ο Σέρβος τεχνικός θα έχει διαθέσιμους κι ετοιμοπόλεμους τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Χουάνκαρ (ξεπέρασαν τις ιώσεις), ενώ ετοιμάζεται να δώσει στον 21χρονο Γιώργο Βαγιαννίδη τη θέση του Παλάσιος στο δεξιό άκρο της επίθεσης του Παναθηναϊκού.
Αλλά και φανέλα βασικού στον Άντραζ Σπόραρ για πρώτη φορά, ποντάροντας στην εμπειρία του από τέτοιου είδους αγώνες (14 γκολ, 6 ασίστ σε 37 ευρωπαϊκά ματς).
Η παραπάνω τετράδα αναμένεται είναι τα φρέσκα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στην
Eden Arena, με τους Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Μάγκνουσον, Ρούμπεν, Κουρμπέλη, Τσέριν και Αϊτόρ να διατηρούν τις δικές τους θέσεις.
Την 25μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τη Σλάβια συγκροτούν οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης και Καμπετσής.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Άγγλος Πίτερ Μπάνκις, με βοηθούς τους τους συμπατριώτες του Ντάνιελ Κουκ, Γουέιντ Σμιθ και 4ο τον Ρόμπερτ Τζόουνς (Αγγλία).