Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας με ανακοίνωση τους ενημερώνουν πως επιστρέφουν στα γήπεδα.
Αναλυτικά:
«Δυστυχώς αυτή δεν είναι ανακοίνωση πώρωσης αλλά μια ανακοίνωση γεμάτη απογοήτευση.
Ως Σύνδεσμος Φιλάθλων Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου 《Red Rebels》 θέλουμε να ενημερώσουμε όλο τον ερυθρόλευκο λαό για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην τελευταία έκτακτη γενική και εκλογική συνέλευση του συνδέσμου μας.
Αρχικά υπήρξαν πολλές παραιτήσεις απ’ το συμβούλιο μας και τις θέσεις ανέλαβαν νέα άτομα με νέες ιδέες για την σωστή και ομαλή λειτουργία του συνδέσμου μας.
Έπειτα, ωμά, σταράτα και παντελονάτα κάνουμε και εμείς την δική μας κολότουμπα.
Η αντίληψη μας για το έκτρωμα του τρομονόμου ΔΕΝ αλλάζει και ούτε πρόκειται να αλλάξει ΠΟΤΕ. Δυστυχώς όλο το οπαδικό κίνημα πρόδωσε τον αγώνα του. Κανένας δεν έμεινε πίσω. Το βόλεμα των σωματείων πήρε προτεραιότητα παρά τον αγώνα όλων μας και αυτά ελπίζουμε να μην τα βρούμε μπροστά μας.
Η απόφαση της επιστροφής μας ήταν οριακή αλλά την δεδομένη στιγμή ήταν μονόδρομος.
Δεν θα πούμε επιστρέφουμε γιατί ποτέ δεν την αφήσαμε μόνη. Στεκόμαστε ξανά στο πλευρό της. Εκεί μόνο για πάρτη της. Έτοιμοι για ότι βρέξει και ότι κατεβάσει.
Καλούμε όλο τον ερυθρόλευκο λαό να σταθεί ασπίδα στα ιδεώδη του Σωματείου μας δίνοντας την παρουσία του στους αγώνες του σωματείου και του συνδέσμου μας. Πάμε να διαφυλάξουμε τις ΙΔΕΕΣ και τα ΙΔΑΝΙΚΑ της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ απο την πρώτη γραμμή κόντρα σε ότι σταθεί απέναντι της.
Κάνουμε ΟΛΟΙ εισιτήρια διαρκείας του σωματείου.
Οι εγγραφές του συνδέσμου συνεχίζονται κανονικά.
Υ.Γ: Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει».