Από γροθιά που επιχείρησε να του ρίξει ένας οπαδός της Φιορεντίνα, με τον οποίο είχε έντονο διάλογο γλίτωσε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.
Ισόπαλο δίχως τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς στο «Αρτέμιο Φράνκι», ανάμεσα στην Φιορεντίνα και την Νάπολι, για την 3η αγωνιστική της Serie A.
Μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός των «παρτενομπέι» Λουτσιάνο Σπαλέτι βρέθηκε στο στόχαστρο οπαδών των «βιόλα», οι οποίοι προσπάθησαν να του καταρρακώσουν το ηθικό βρίζοντας συνεχόμενα την μητέρα του.
«Είναι οι κυρίαρχοι της ασέβειας. Ήταν πραγματικά τρομερό όλο αυτό, να βρίζουν την 90χρονη μητέρα μου όλη την ώρα…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Νάπολι, ο οποίος είχε και έντονο διάλογο με έναν εξ αυτών.
Μάλιστα, ο ίδιος όσο κι αν προσπάθησε να μιλήσει πολιτισμένα στον άνθρωπο που είχε εντοπίσει πίσω από τον πάγκο θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί καθώς ο συγκεκριμένος οπαδός προσπάθησε να του ρίξει γροθιά, δεν τα κατάφερε όμως καθώς τον κρατούσε ένας steward την ίδια στιγμή που ένας άλλος που βρισκόταν δίπλα του έβγαζε φωτογραφίες.