Καρδιοχτύπησε η Ντόρτμουντ, λόγω της αναποτελεσματικότητας της, αλλά τελικά επικράτησε με 1-0 της Χέρτα στο Βερολίνο.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 15ο λεπτό μετά από σουτ του Ρόις το οποίο βρήκε σε σώμα και άλλαξε πορεία. Πέντε λεπτά μετά ήταν ο Εζκάν που έστειλε την μπάλα στο σίδερο, αυτή τη φορά με το κεφάλι. Τελικά το 0-1 ήρθε στο 32’ με πολύ ωραία κεφαλιά του Μοντέστ. Στο 56’ ο Αντεγέμι δεν κατάφερε να πλασάρει τον Κρίστενσεν και στην επαναφορά σούταρε άουτ. H Χέρτα είχε μεγάλη ευκαιρία στο 68’ όταν ο Γιόβετιτς έκανε το σουτ και ο Κρίστενσεν έδιωξε σε κόρνερ. Τρία λεπτά μετά ο Μπέλινγχαν πλάσαρε πάνω στον Κρίστενσεν από το ύψος του πέναλτι. Το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό και στο 79’ ο Ρίχτερ έκανε σουτ έξω από την περιοχή, ο Κόμπελ βρήκε λίγο την μπάλα η οποία στη συνέχεια χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 86’ ο Μπάινο-Γκίτενς βγήκε μόνος του με τον Κρίστενσεν αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει.
ΧΕΡΤΑ: Κρίστενσεν, Κένι, Νταρντάι, Κεμπφ (80’Σέλκε), Πλάτενχαρντ, Σερντάρ (75’Μπόατενγκ), Τουσάρ, Μποέτιους (55’Γιόβετιτς), Λουντεμπάκιο (75’Ρίχτερ), Κανγκά, Ετζουκέ.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Βολφ (67’Μενιέ), Χούμελς, Σλότερμπεκ, Γκερέιρο (86’Αζάρ), Μπέλινγχαμ, Εζκάν, Μπραντ, Ρόις, Αντεγέμι (Μπάινο-Γκίτενς), Μοντέστ (86’Ζούλε).