Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά το 5-0 εκτός έδρας επό της Κλεμόρν έριξε και νέα πεντάρα, αυτή τη φορά επί της Μονπελιέ, την οποία νίκησε με 5-2 με τον Νεϊμάρ να πετυχαίνει δύο γκολ και τους Εμπαπέ, Σάντσες να σκοράρουν και αυτοί για τους γηπεδούχους.
Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν χαρίζεται φέτος. Αυτό τουλάχιστον δείχνει στις πρώτες αγωνιστικές της Ligue 1 με την ομάδα των Νεϊμάρ, Μέσι και Εμπαπέ να ρίχνει δεύτερη συνεχόμενη πεντάρα και να επικρατεί της Μονπελιέ στο Παρίσι με 5-2 με τον Νεϊμάρ να πετυχαίνει δύο γκολ ενώ από ένα σημείωσαν οι Εμπαπέ και Σάντσες στο ντεμπούτο του με την Παρί.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στην αναμέτρηση αλλά βρήκαν απέναντι τους έναν τερματοφύλακα ο οποίος έβγαζε ότι πήγαινε προς τα μέσα. Συγκεκριμένα στο 22′ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ της Παρί σε χέρι μέσα στην περιοχή μετά τη χρήση του VAR. Ο Εμπαπέ ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα αριστερά αλλά ο Ομλίν με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.
ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Ράμος, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Χακίμι (86′ Μουκιέλ), Βεράτι, Βιτίνια, Μέντες, Μέσι, Εμπαπέ (86′ Σαράμπια), Νεϊμάρ (90′ Εκιτίκ)
ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Ομλίν, Τσάτο, Σακό, Κότσα, Σεντ-Λις, Σοτάρ, Μαουασά, Φερί, Σαβανιέ, Γουαχί, Καζρι