Επιτυχημένο θέλουν να είναι στην Ομόνοια το τελευταίο τους φιλικό επί Πολωνικού εδάφους, κόντρα στην Ανόρθωση. Ο Νιλ Λένον έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν μια πολύ καλύτερη και βελτιωμένη εικόνα, να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και ανεβασμένο ρυθμό, γιατί σύντομα αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις (πρώτα σούπερ-καπ και μετά ευρωπαϊκό).
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναμένεται να παρατάξει «βασική» ενδεκάδα, ενώ έχει επιπλέον επιλογές τους Λοίζου και Μπρούνο, σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό. Είναι αλήθεια ότι ο κ. Λένον συνεχίζει να δίνει χρόνο και σε νεαρούς Κύπριους, κάτι που θα πράξει και σήμερα και σημαίνει ότι τους υπολογίζει και θα στηριχθεί κιόλας σε αυτούς.
Από την άλλη μετράει στα αρνητικά ότι η ομάδα ολοκληρώνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, έχοντας κάνει μόνο 4 μετάγραφες κι ενώ υπάρχει εκκρεμότητα για τουλάχιστον ακόμη 3-4. Ο στόχος ήταν να βρίσκονταν εκεί κι άλλοι ποδοσφαιριστές για να μπουν στο κλίμα της ομάδας, να μάθουν τα θέλω του προπονητή, να δουλέψουν με τους συμπαίκτες τους και να είναι έτοιμοι στα πρώτα ευρωπαϊκά. Αυτό δεν έχει γίνει…
*Για τον Λακμέλ Ζε υπάρχει αισιοδοξία οτι το θέμα του θα κλείσει θετικά…