Στην ΑΕΛ κατάφεραν να έχουν πολύ λίγες διαρροές όσο αφορά τους πιθανούς στόχους της ομάδας ενώ έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι υπάρχουν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές οι οποίες θα ανακοινωθούν μέσα στην άλλη βδομάδα.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε την επιλογή των γαλαζοκιτρίνων, στο αριστερό άκρο της άμυνας, και το αν θα φέρει τελικά και τερματοφύλακα, και από ποια χώρα καθώς οι υπόλοιποι τρεις στην άμυνα, μιλάνε Πορτογαλικά. Συγκεκριμένα οι Τεϊσέιρα και Μπάστο είναι Πορτογάλοι ενώ ο Σάντος, Βραζιλιάνος, οπόταν έχουν την ίδια μητρική γλώσσα. Αν η ομάδα προγραμματισμού καταλήξει σε επιλογές από Βραζιλία (Μουριέλ) ή Πορτογαλία για τις θέσεις του τερματοφύλακα και αριστερού μπακ τότε η πεντάδα αυτή θα μιλάει την ίδια γλώσσα. Πιθανότατα δε, να υπάρξει και πολύ καλύτερη συνεννόηση και αυτό ίσως να αποδειχθεί και ένα έξτρα ατού της ομάδας για την νέα χρονιά.
Στα των αποδεσμεύσεων έχουν πάρει σειρά οι Μπαλντέ (αποχωρεί  για την Ταϊλανδέζικη Ρατσαμπούρι), Μαζάν, Πρόσεκ και Μαίντεβατς. Οι συζητήσεις συνεχίζονται με όλους τους ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν καθώς δεν είναι μόνο οι πιο πάνω. Οι Μπάμπιτς, Σωτηρίου, Ριστέφσκι, Έβορα και Μανέ επίσης αναμένεται να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Αριστείδου Μιχαήλ