Ευκαιρία για (νέα) κατασκοπεία για τον Σωφρόνη Αυγουστή. Ναι μεν η μελέτη άρχισε το πρωί της Παρασκευής, ωστόσο, ο Κύπριος κόουτς έχει τη δυνατότητα μαζί με τους συνεργάτες του να κρατήσουν επιπλέον σημειώσεις.
Η προσεχής αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον γ’ προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, Κίζιζλαρ, δίνει ματς «ζωής ή θανάτου» στο κύπελλο στις 12:00 ώρα Κύπρου. Συγκεκριμένα, κοντράρονται με την Ακζαγίκ Ουράλσκ για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης. Επειδή στο Καζακστάν το κύπελλο διεξάγεται με τέσσερεις ομίλους ισάριθμων ομάδων, αν το σύνολο του Αλίγιεφ ηττηθεί τότε θα πει «αντίο» στον θεσμό, καθώς μετά από τρεις αναμετρήσεις μετράει μόλις ένα βαθμό και είναι στην τελευταία θέση.
Αντιθέτως, με νίκη ανεβαίνει στους τέσσερεις βαθμούς και παραμένει στο «κόλπο» πρόκρισης, αφού με νίκη θα μειώσει στους δυο τη διαφορά από τη 2η Ακζαγίκ. Το ματς εν τέλει, θα διεξαχθεί στην «Αστάνα Αρένα» και όχι στην έδρα της Κίζιλζαρ.
Πάντως ότι και να γίνει οι γαλαζοκίτρινοι θα βγάλουν ακόμα περισσότερα συμπεράσματα για τους Καζάκους και αυτή είναι η ουσία.

Θράσος Δημητρίου