Διπλή προσθήκη για τον Απόλλωνα που ανακοίνωσε τη συμφωνία με τους Παναγιώτη Αρτυματά και Καμπράλ. Ο πρώτος θα ενισχύσει το κέντρο της άμυνας και ο δεύτερος το δεξί άκρο της άμυνας.
Με τη μεταγραφή του Καμπράλ, προκαλείται συνωστισμός στη θέση του δεξιού μπακ, εκεί που υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές. Πέραν του Καμπράλ (είναι 23 χρονών και παίρνει θέση στον Κατάλογο Α’), είναι και οι Μαυρίας και Φιλιώτης. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2023, ενώ με τον Κύπριο μπακ προέκυψε ανανέωση πριν από ένα μήνα, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν διετές συμβόλαιο, κάτι που επιβεβαιώνει την πίστη που έχουν στην ομάδα για τις ικανότητες του.
Δεν αποκλείεται, με τα δεδομένα που έχουμε ενώπιον μας, η μεταγραφή Καμπράλ, να… αγγίζει την περίπτωση του Χάρη Μαυρία, ο οποίος δεν πρέπει να αισθάνεται σιγουριά για μια θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου. Λόγω της υπεραριθμίας που παρατηρείται στον Κατάλογο Α’, στον Απόλλωνα θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, με τον Χάρη Μαυρία να είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που ίσως την… πληρώσουν.