Ο Πάουλο Ντιμπάλα καρφώθηκεμ με ένα βέλος αγάπης στις καρδιές των φίλων της Ρόμα με το που ανακοινώθηκε το deal του με την ομάδα της αιώνιας πόλης και η πρώτη απόδειξη ήρθε με τον «χαμό» που έγινε με τις πωλήσεις των φανελών με το όνομά του, με αποτέλεσμα να σπάσει το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στις πωλήσεις εμφανίσεων σε μία ημέρα.
Όλη αυτή η αγάπη με την οποία έχει περιβάλλει ο οργανισμός των τζαλορόσι τον Αργεντινό επιθετικό θα έχει ωστόσο και συνέχεια, με την ερχόμενη Τρίτη (26/7) να είναι η ημέρα αποκλειστικά αφιερωμένη σε εκείνον.
Όπως έκανε γνωστό η διοίκηση των Ρωμαίων, ο 28χρονος φορ θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου στις 14:30 σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρηθεί σε αίθουσα στο «Φούλβιο Μπερναρντίνι» (προπονητικό κέντρο της ομάδας) ενώ στις 21:00 ο Ντιμπάλα θα έχει το πρώτο του συναπάντημα με το φίλαθλο κοινό της ομάδας.
Και αυτό γιατί η διοίκηση θα τον παρουσιάσει στους οπαδούς σε μία ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα που θα στηθεί έξω από το «Κολοσσαίο», με τον Ντιμπάλα να έχει τη δυνατότητα να τους μιλήσει και εκείνους να έχουν την ευκαιρία να τον αποθεώσουν.
Σημειώνεται πως όλα αυτά θα λάβουν χώρα λίγα 24ωρα πριν από το ντεμπούτο του, έστω και ανεπίσημο, με τη φανέλα των λύκων, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (30/6) σε φιλική αναμέτρηση με την Τότεναμ στην Χάιφα.