Η Ρόμα έκανε «ψαλίδι» στις αξιώσεις της για τον Νικολό Τζανιόλο και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Αλφρέντο Πεντουλά, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός… πλησιάζει στη Γιουβέντους.
Στη μεταγραφική «βιτρίνα» της Ρόμα βρίσκεται ο Νικολό Τζανιόλο. O Ιταλός μεσοεπιθετικός έχει υποστεί δύο ρήξεις χιαστού μέσα στο 2020 με διαφορά οκτώ μηνών, όμως δεν τα παράτησε και με σκληρή δουλειά ήταν ένας από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο την προηγούμενη σεζόν και μάλιστα σκόραρε το γκολ που χάρισε το Conference League στους Ρωμαίους, στον τελικό με τη Φέγενορντ.
Οι «Τζιαλορόσι» είχαν αρχικές αξιώσεις της τάξεως των 60 εκατομμυρίων ευρώ για κάθε ενδιαφερόμενο όμως σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Αλφρέντο Πεντουλά, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός πλησιάζει στην Γιουβέντους με πιο χαμηλή τιμή. Οι «Μπιανκονέρι» αναμένεται να κάνουν δικό τους τον Τζανιόλο με τη «φόρμουλα» του δανεισμού με υποψρεωτική οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η Ρόμα θα πάρει άμεσα 10-12 εκατομμύρια ευρώ ως ενοίκιο και η ρήτρα αγοράς του θα είναι στα 30 με 33 εκατομμύρια ευρώ.
Οι Ρωμαίοι αγόρασαν τον Ιταλό από την Ίντερ αντί 4,5 εκατομμυρίων ευρώ το 2018, όταν ήταν 19 ετών και σε αυτή την τετραετία μέτρησε 111 συμμετοχές, 22 γκολ και 15 ασίστ. Tη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Τζανιόλο είχε οκτώ γκολ και εννέα ασίστ σε 42 συμμετοχές.