Τις δυνάμεις τους ένωσαν Fonbet και Ομόνοια 29Μ, αφού από σήμερα και για τη νέα σεζόν η στοιχηματική εταιρεία θα είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας της Λευκωσίας.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική διάσκεψη, κατά την οποία οι δύο πλευρές αποκάλυψαν τη συνεργασία τους για την ερχόμενη σεζόν. Όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Ομόνοιας 29Μ, Μιχελής Φιλίππου «είναι με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που διεξάγουμε την συνέντευξη τύπου με την εταιρεία Fonbet που θα είναι και ο μεγάλος μας χορηγός. Ευελπιστούμε σε μία αμφίδρομα επωφελή συνεργασία και για τις δύο πλευρές που θα έχει μεγάλη διάρκεια».

Από πλευράς της, η Χρύσω Ρέππα, Marketing Manager της Fonbet τόνισε πως ως εταιρεία έχουν δώσει αρκετές χορηγίες και στη λίστα προστίθεται, πλέον και το Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο της Ομόνοιας 29Μ.

«Είναι μεγάλη μας τιμή που θα συνεργαστούμε. Είσαστε μία ομάδα με δυναμική και κύρος και οπαδούς που αγαπούν την ομάδα. Θα είμαστε δίπλα σας. Πλέον η Fonbet στηρίζει τον αθλητισμό στην Κύπρο. Η συνεργασία μας θα είναι για το 2022-2023 και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Όλη η ομάδα της Fonbet είναι δίπλα σας και ξεκινούμε δυναμικά».

Στη δική του τοποθέτηση, ο εκτελεστικός γραμματέας της ομάδας της Λευκωσίας, Αδάμος Ευσταθίου, υπέδειξε πως όταν ίδρυσαν το σωματείο τους, πριν από τέσσερα χρόνια, έδωσαν μία υπόσχεση.

«Να συνδυάσουμε τον επαγγελματισμό με τον ρομαντισμό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι το πετυχαίνουμε, όταν συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους στο χώρο. Οι άνθρωποι της Fonbet έχουν βάλει γερές βάσεις στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος, με την παρουσία τους στην Κύπρο και πάνω σε αυτές τις βάσεις θέλουμε να χτίσουμε και να βοηθήσουμε το μέγα χορηγό μας να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο».