Σε επαφή που έγινε στο Ρίο ντε Τζανέϊρο, Παναθηναϊκός και Φλαμένγκο βρήκαν την χρυσή τομή για την παραχώρηση του Βιτίνιο στο Τριφύλλι. Από που θα κριθεί η κατάληξη της υπόθεσης.

Την Τετάρτη τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ έφεραν στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό την περίπτωση του Βιτίνιο της Φλαμένγκο, την επόμενη ημέρα υπήρχε αναφορά για απόρριψη της πρότασης του Τριφυλλιού για τον 28χρονο εξτρέμ, ωστόσο και όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες από την χώρα του καφέ, οι εξελίξεις είναι θετικές για την ελληνική ομάδα.

Σε επαφή που έγινε στο Ρίο ντε Τζανέϊρο ανάμεσα σε υψηλόβαθμα στελέχη της Φλαμένγκο και ανθρώπους που εκπροσωπούν τον Παναθηναϊκό στη χώρα του καφέ, η ”Φλα” άναψε… πράσινο στη παραχώρηση του Βιτίνιο και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος στο τέλος του 2022, θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη(έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και η κατάληξη της υπόθεσης βρίσκεται αποκλειστικά σε ”πράσινα” χέρια. Αν ο Παναθηναϊκός ενεργοποιήσει την συμφωνία, ο παίκτης θα φορέσει την πράσινη φανέλα και μαζί με τους Βέρμπιτς, Αϊτόρ και Παλάσιος θα δημιουργήσει μία πολύ δυνατή τετράδα εξτρέμ. Αν όχι, αυτό θα σημαίνει πως θα έχει προτιμηθεί κάποια άλλη περίπτωση από αυτές που ”δουλεύει” η ομάδα το τελευταίο διάστημα.