Μία ομάδα που δεν ενθουσίασε. Μία ομάδα που θέλει και προσθήκες στο ρόστερ αλλά και καλύτερη απόδοση από κάποιους παίκτες που είναι κλειδιά για να γίνει καλύτερη.
Βέβαια, μιλάμε για το πρώτο επίσημο ματς, το οποίο βρήκε το ΑΠΟΕΛ με πολλές απουσίες αλλά και προβλήματα που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες μέρες και χάλασαν το πλάνο του προπονητή.
Κόντρα στην Μπότεφ, μπορεί να μην απειλήθηκε ιδιαίτερα, όμως είναι αλήθεια ότι τέτοιες ομάδες, στα προηγούμενα χρόνια τις…είχε και τις περνούσε με άνεση.
Η ουσία βέβαια, είναι να καταφέρει την Πέμπτη 28 Ιουλίου να πάρει την πρόκριση και για να την πάρει θα χρειαστεί μεγάλη βελτίωση σε όλες τις γραμμές.
Στον αγώνα στη Σόφια, κρατάει κάποιος την ασφάλεια που προσφέρει στα δοκάρια ο Μπέλετς. Την καλή απόδοση των Τσεπάκ-Γουίλερ-Πολυκάρπου-Κρέσπο που θα λέγαμε πως κράτησαν σωστά τους αντίπαλους.
Εκεί που είναι μεγάλο θέμα για το ΑΠΟΕΛ, είναι η δημιουργικότητα στη μεσαία γραμμή και πολύ περισσότερο η ανυπαρξία στην επίθεση.
Ακόμα, υπάρχει αργή ανάπτυξη στον κεντρικό διάδρομο με τον Νταουσβίλι να μην μπορεί να κάνει κάτι ουσιαστικό, το Σόουζα να εξακολουθεί να δείχνει αστάθεια ενώ ο Σαρφό έχει ποιότητα αλλά για να την αποδείξει στο γήπεδο, θέλει και καλούς ακραίους επιθετικούς και καλό σέντερ φορ.
Παίκτες που αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν. Εκτός αν ανέβει ο Ντογκαλά και καταφέρει ο Μαρκίνιος να κάνει τη διαφορά. Λείπει πολύ ο Κβιλιτάια και γενικά το ΑΠΟΕΛ έχει απόλυτη ανάγκη να βρει λύσεις για να γίνει παραγωγική ομάδα.
Όσο για το θέμα της πρόκρισης, σαφώς και στο ΓΣΠ υπάρχει διαφορετική δυναμική, αλλά και πάλι είναι καθαρά θέμα απόδοσης όλης της ομάδας.