Ανακοίνωση για την 6η μέρα στη Σλοβενία, όπου πραγματοποιεί το 2ο στάδιο της προετοιμασίας του εξέδωσε ο Άρης. Σήμερα (10/7) η ομάδα της Λεμεσού αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα στις 18:30 τη Φέχερβαρ.
Η ενημέρωση και φωτογραφίες:
«Για έκτη μέρα η αποστολή της ομάδας μας βρίσκεται στην Σλοβενία, για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων κυλά κανονικά χωρίς οποιαδήποτε απρόοπτα και ο κ. Σπιλέφσκι με τους συνεργάτες του χτίζουν τον Άρη για την νέα σεζόν.
Χθες (9/7) το πρωί οι ποδοσφαιριστές μας, ακολούθησαν πρόγραμμα εκγύμνασης για ενδυνάμωση και ασκήσεις αντοχής, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε χώρο στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές πήγαν στο προπονητικό κέντρο όπου προπονήθηκαν με μπάλα ανά ομάδες. Επίσης οι τερματοφύλακες με τον προπονητή τους Τάκη Τάκη, έκαναν προπόνηση με ασκήσεις ένας εναντίον ενός και αντίδραση.
Σήμερα (10/7) πραγματοποιήθηκε πρωινή προπόνηση και το απόγευμα η ώρα 18:30 ώρα Κύπρου, ο Άρης θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Ουγγρική Φέχερβαρ (Βιντεότον)».