Ο Ίντο Σαχάρ αποτελεί την τελευταία προσθήκη του Απόλλων, ερχόμενος στους πρωταθλητές ως δανεικός από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, και η πρόκληση του είναι τεράστια, αφού για πρώτη φορά βγαίνει εκτός της πατρίδας του.
Ο 20χρονος Ισραηλινός ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο παραχωρείτο συνεχώς δανεικός (όπως και με τον Απόλλων).
Πρώτος του σταθμός η Μπεϊτάρ Τελ Αβίβ, τη σεζόν 2019-20 με την οποία την οποία σε 36 συμμετοχές πέτυχε έξι γκολ και έδωσε τέσσερεις ασίστ.
Τον Αύγουστο του 2020, ο Σαχάρ πήγαινε στη Χάποελ Χάιφα και εκεί, στις 23 συνολικά παρουσίες βρήκε δίκτυα μια φορά.
Τον Ιούνιο του 2021, επέστρεψε στη Μακάμπι
αλλά οι μόλις τρεις συμμετοχές και τα 29 λεπτά, δεν ήταν αρκετά και έτσι τον Ιανουάριο του 2022, μετακομίζει στη Μακάμπι Πέταχ. Εκεί, σε 17 συμμετοχές σκόραρε 5 φορές ενώ… σέρβιρε άλλες τρεις.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ όμως, με την οποία ο Σαχάρ συμπλήρωσε 14 παρουσίες ένα γκολ και μία ασίστ δεν… ήταν ικανοποιημέν
η. Έτσι ήρθε ο δανεισμός στον Απόλλων και ο Ισραηλινός μέσος, έχει την ευκαιρία να διαψεύσει την ομάδα. Η πρώτη του φορά εκτός της χώρας του εύχεται να τον βρει όπως την ονειρεύτηκε! Ο 20χρονος, είναι εν ενεργεία διεθνής με την Κ-21 της πατρίδας του, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει στη μέγιστη τιμή που είχε ποτέ, τις 300 χιλιάδες ευρώ!

Θράσος Δημητρίου