Από τις εξελίξεις που προκύπτουν, είναι ξεκάθαρο ότι στην Ανόρθωση οι μεταγραφικές διεργασίες βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους.
Οι περιπτώσεις των Μάρκο Μπαϊσίνιο και Κασιμίρ Νινγκά τις οποίες σας αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας, βρίσκονται στο προσκήνιο, με τις αμέσως επόμενες μέρες να κρίνονται καθοριστικές για την έκβαση των δύο υποθέσεων οι οποίες βρίσκονται σε καλό δρόμο (ο Αφρικανός την Δευτέρα θα πάει Πλάτρες).
Εφόσον πάνε όλα καλά και κλείσουν θετικά οι δύο περιπτώσεις με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, τότε η ομάδα προγραμματισμού θα βρεθεί σε καλό δρόμο για την υλοποίηση του πρώτου στόχου.
Αυτός δεν είναι άλλος από το να κλείσει τουλάχιστον το 85% του ρόστερ πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία. Μέχρι τότε απομένουν άλλες 15 μέρες μέσα στις οποίες αναμένεται να τρέξουν τα θέματα και οι ανακοινώσεις με προσθήκες θα είναι συνεχόμενες.
Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής πήραν επίσημη μορφή στην Ανόρθωση πέντε μεταγραφές. Αυτές των Τζέισον Πάντσεον, Νεόφυτου Μιχαήλ, Άφτο Εμπραλίτζε, Μηνά Αντωνίου και Κίκο.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/07/10/erchetai-kai-paei-platres-neo-me-ningka/