Αρνείται τις κατηγορίες και δίνει τους δικούς του ισχυρισμούς γύρω από τον ξυλοδαρμό, ο 43χρονος που παρουσιάζεται σε βίντεο να χτυπά γυναίκα στη Λάρνακα, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της βρέφος.
Μετά τη σύλληψή του, ο 43χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία της Αστυνομίας στη Λάρνακα, όπου ανακρίθηκε, παραθέτοντας τη δική του θέση για το επεισόδιο, αρνούμενος τις κατηγορίες, ενώ αναμένεται το πρωί της Παρασκευής να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μετά από διαφωνία που είχαν ο 43χρονος με την 29χρονη γυναίκα, στην οποία φαίνεται να πώλησε ένα όχημα, το οποίο όπως διαπίστωσαν οι νέοι ιδιοκτήτες είχε προβλήματα.
Η 29χρονη και άλλο ένα πρόσωπο, επέστρεψαν για να του ζητήσουν πίσω τα χρήματα που έδωσαν και τότε συνέβη το περιστατικό.
Η 29χρονη, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκε για περίθαλψη, ενώ αργότερα αναμένεται να καταθέσει.
Αφότου το βίντεο έκανε το γύρω του διαδικτύου, η Νομική Υπηρεσία και η Αστυνομία άρχισαν τη διερεύνηση και αφού εντόπισαν τον 43χρονο τον συνέλαβαν. Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.