Πέρασαν αρκετές μέρες από την τελευταία μεταγραφική ανακοίνωση της Ομόνοιας κι ενώ υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες στο ρόστερ φαίνεται να προκύπτει μια καθυστέρηση, στην ολοκλήρωση των επόμενων κινήσεων.
Μπορεί να ήταν το πρώτο φιλικό, μπορεί να ήταν εκτός οι Μπασιρού και Παπουλής, μπορεί να έδωσαν σημαντικές λύσεις οι νεαροί κυρίως που αγωνίστηκαν χθες και ο Μπρούνο στο β’ μέρος, αλλά οι «πράσινοι» δείχνουν ότι θέλουν σημαντική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή με δυο ποδοσφαιριστές. Κι αυτό κρίνεται αναγκαίο για να μπορούν να λειτουργούν καλύτερα και όσον αφορά το ανασταλτικό κομμάτι, αλλά και στο δημιουργικό. Κίνηση θα γίνει και για επιθετικό και για νεαρό αριστερό μπακ.
«Δουλεύουμε σε ορισμένες περιπτώσεις και ευελπιστούμε να έχουμε και άλλα νέα πρόσωπα μαζί μας, μέχρι την έναρξη της σεζόν», δήλωσε σήμερα ο Νιλ Λένον, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει τώρα κάποια μεταγραφή στα… σκαριά.
Οι μέρες περνάνε όμως και η αποστολή της Ομόνοιας αναχωρεί την Τετάρτη το μεσημέρι για το εξωτερικό, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στόχος ήταν να έρχονταν δυο ακόμη παίκτες, πριν την αναχώρηση της ομάδας, αλλά όπως όλα δείχνουν, όποιοι και όσοι κι αν έρθουν απ’ εδώ και πέρα θα πάνε απευθείας στην Πολωνία!
Καλό θα ήταν και για τον προπονητή και για την ομάδα να κλείσουν, όσο πιο σύντομα γίνεται κάποιες εκκρεμότητες, για να μπορέσουν να ενσωματωθούν στις προπονήσεις, να πάρουν χρόνο συμμέτοχης στα φιλικά και να είναι διαθέσιμοι στα πρώτα επίσημα ματς.