Τελικά στην περίπτωση του Ντόρον Λάιντνερ ο καπνός των Ισραηλινών είχε και φωτιά από κάτω, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ο Ολυμπιακός φουλάρει την απόκτησή του.

Ο 20χρονος αριστερός μπακ είναι ο εκλεκτός των ερυθρόλευκων (πιθανός αντίπαλος του Απόλλωνα) για τη συγκεκριμένη θέση και προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Η Χαποέλ Τελ Αβίβ ζητά 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να πει το “ναι” στην παραχώρηση του παίκτη την ώρα που ο Ολυμπιακός μπήκε στις διαπραγματεύσεις με πρόταση 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να τα βρουν κάπου στην μέση, ενώ όπως αναφέρουν και οι Ισραηλινοί φέρεται να υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και τους ερυθρόλευκους.

Ο Λάιντνερ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Χαποέλ Τελ Αβίβ και από το καλοκαίρι του 2020 αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα. Σε αυτή τη διετία μετρά 57 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο 20χρονος μπακ κατάγεται από το Ισραήλ, αλλά έχει ρίζες και από τη Ρουμανία. Ωστόσο, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Ισραήλ, ενώ έκανε το ντεμπούτο του και στους άνδρες στους πρόσφατους αγώνες του Nations League.

Μάλιστα, στις δύο από τις τρεις συμμετοχές του έπαιξε κόντρα στην Ισλανδία όπου αντιμετώπισε τον Μάγκνουσον που πια αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.