Η χθεσινή ήταν μια βραδιά… όλο Ομόνοια! Το απόλαυσαν όλοι. Οπαδοί, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, όμως πλέον η δουλειά συνεχίζεται! Οι παίκτες τη Δευτέρα (4/5) και την Τρίτη (5/7) πέρασαν από εργομετρικά ενώ την Τετάρτη (6/7) αρχίζουν οι προπονήσεις.
Ως γνωστό, η ομάδα του Νιλ Λένον από τις 11 έως τις 15 Ιουλίου θα είναι στην Κυπερούντα, ενώ στις 20 του μήνα θα μεταβεί στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα ο στόχος που έχουν βάλει οι «πράσινοι».
Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς με τους συνεργάτες του, έχουν βάλει στόχο να αποκτηθούν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές πριν να αναχωρήσει η αποστολή για την Ευρωπαϊκή χώρα. Το τριφύλλι ψάχνει έναν επιθετικό και ένα μέσο.
Αυτές είναι οι δύο θέσεις που θέλουν να καλύψουν πριν «πετάξουν» για Κιέλτσε και έχουν ως προτεραιότητα. Θα αποκτηθεί επίσης ένας ακόμα ακραίος επιθετικός με το «κεφάλαιο» Λοβέρα να παραμένει ανοιχτό όσο ο Αργεντινός δεν βρίσκει άλλη ομάδα.
Παράλληλα, στην Ομόνοια περιμένουν και την έκβαση του θέματος του Γιάννη Κούσουλου, ο οποίος ταξίδεψε στο Κατάρ για εξετάσεις, και αν πάρει το «πράσινο φως» από τον γιατρό που τον χειρούργησε, τότε θα πατήσει γήπεδο και θα αρχίσει τις ατομικές προπονήσεις…
Σε μια άλλη εξέλιξη, Λανγκ, Παπουλής και Μπασιρού αναμένεται να επιστρέψουν εντός της βδομάδας για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή.

Θράσος Δημητρίου