Εδώ και μερικές μέρες δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό στο ρεπορτάζ της ΑΕΛ, παρά σκόρπιες ειδήσεις που δεν λένε και κάτι καινούργιο. Αυτό σημαίνει, πως είτε έχουν καταφέρει να κρατάνε πολύ καλά κρυμμένα τα ονόματα που τους ενδιαφέρουν ή όντως δεν έχει προχωρήσει κάποια περίπτωση. Ο κόσμος της ομάδας, θα ελπίζει, εννοείτε, να είναι το πρώτο σενάριο καθώς περιμένουν με ανυπομονησία τα καινούργια αποκτήματα της ομάδας. Όλη αυτή η αναμονή των εξελίξεων έχει τρελάνει με την καλή έννοια τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, καθώς περιμένουν από μέρα σε μέρα να ακούσουν κάτι καινούργιο αλλά αυτό δεν έρχεται! Δεδομένα η ΑΕΛ θα κινηθεί για 8-10 μετεγγραφές το καλοκαίρι στην προσπάθεια της να παρουσιαστεί δυνατή την νέα χρονιά.
Πέραν των αφίξεων στην ομάδα δουλεύουν και στις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Ο Λουτσιάνο Μπεμπέ έχει αναλάβει να ενημερώσει όλους όσους δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Σίλας για την νέα χρονιά. Ούτε και εδώ είχαμε κάποια σημαντική πρόοδο. Υπάρχουν ονόματα ποδοσφαιριστών που είναι εκτός πλάνων, και έχουν κυκλοφορήσει αλλά δεν επιβεβαιώνονται από την διοίκηση της ΑΕΛ.
Οι γαλαζοκίτρινοι θα προσπαθήσουν να κλείσουν αυτές τις περιπτώσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται καθώς θα πρέπει να υπάρξει αποζημίωση των ποδοσφαιριστών. Ανάμεσα τους υπάρχουν και παίκτες με ψηλό συμβόλαιο και αυτό θα δυσκολεύει τα πράγματα.

Αριστείδου Μιχαήλ