Δημοσίευμα του sdna.gr συνδέει τον Φάνο Κατελάρη με μεγάλη ομάδα της Ελλάδας το όνομα του οποίου έχει… παίξει ξανά στο πρόσφατο παρελθόν.
Το δημοσίευμα αναφέρει:
Η είδηση που βγήκε στην Κύπρο την Δευτέρα (13/6), θα μπορούσε ενδεχομένως να συνδέεται με ομάδα της ελληνικής Super League.
Έπειτα από δύο χρόνια θητείας στον Απόλλωνα Λεμεσού, ο Φάνος Κατελάρης αποτελεί παρελθόν για τους πρωταθλητές Κύπρου.
Ο 25χρονος διεθνής μεσοαμυντικός δεν δέχτηκε την πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του κι έτσι ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας με τον Απόλλωνα Λεμεσού.
Ο Κατελάρης βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου κλαμπ κι ενώ εκτός από τον Απόλλωνα Λεμεσού, κουβαλά στο βιογραφικό του και παλιά μια επιτυχημένη θητεία στην Ομόνοια.
Είναι 12 φορές διεθνής, αγωνιζόμενος μάλιστα στο προ ημερών παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου κόντρα στην Εθνική Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό για το Nations League.
Παίζει με την ίδια ευχέρεια τόσο ως στόπερ, όσο κι ως αμυντικός μέσος και διακρίνεται για τα αθλητικά του χαρακτηριστικά και τον έντονο δυναμισμό που βγάζει στο παιχνίδι του.
Τη φετινή σεζόν είχε 16 συμμετοχές με τον Απόλλωνα Λεμεσού, χάνοντας αρκετά ματς λόγω θεμάτων με τραυματισμούς.
Παρεμπιπτόντως, στο παρελθόν το όνομά του έπαιξε για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ χωρίς ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις να υπάρξει και μεταγραφική…φωτιά πίσω από τον «καπνό» των δημοσιευμάτων που τον συνέδεε με το «τριφύλλι» και την Ένωση.
Εσχάτως και με τον Κατελάρη να μένει ελεύθερος, μένει να φανεί εάν και κατά πόσον θα μπορούσαν να ηχήσουν «σειρήνες» στα αυτιά μεταξύ άλλων κι από μία «μεγάλη» ομάδα της δικής μας Super League – όπως ψιθυρίζεται μεταξύ Κύπρου κι Ελλάδας – κι ενώ ο ίδιος βάζει σε απόλυτη προτεραιότητα τη συνέχιση της καριέρας του σε ομάδα εκτός Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/06/13/o-epomenos-stathmos-toy-katelari-plirofories/