Ως κάτι περισσότερο από ένας σύλλογος, η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στους οπαδούς της, και όχι μόνο, στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους προσφέροντας το γήπεδό της για γαμήλιες δεξιώσεις.
Η οικονομική κατάσταση των Καταλανών είναι πολύ δύσκολη και οι άνθρωποι του συλλόγου σκέφτονται συνεχώς τρόπους για να έχουν έσοδα. Και ο γάμος φέρνει λεφτά σε μια επιχείρηση, που ασχολείται με τον τομέα. Όποιος θέλει, λοιπόν, κάνει γάμο και δεξίωση στο «Καμπ Νου», αλλά φυσικά θα πρέπει να πληρώσει και ανάλογα.
Για παράδειγμα, η πιο φθηνή επιλογή είναι στο Foundation Lounge, κοστίζει 1.600 ευρώ και ταιριάζει σε κλειστό γάμο, όπου θα βρεθούν το πολύ 50 άτομα.  Το πιο ακριβό πακέτο είναι το «Grandstand hall», το οποίο διαθέτει πολλές εξόδους για θέα στον αγωνιστικό χώρο. Με χωρητικότητα μεταξύ 300 και 1000 ατόμων, αυτός ο χώρος διατίθεται για 13.500 ευρώ.
Υπάρχει και… μέση λύση με τη βεράντα του γηπέδου, που κοστίζει μεταξύ 6.000 και 7.000 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χώρο που έχουν επιλέξει ως έξι ώρες, ενώ υπάρχει και βοήθεια στο καθάρισμα.