Στην ΑΕΛ συνεχίζουν το ψάξιμο για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με τις προσπάθειες να επεκτείνονται προς κάθε κατεύθυνση. Κάποιες περιπτώσεις έχουν προχωρήσει και περιμένουν απαντήσεις.
Ο Χόρχε Σίλας θεωρεί ότι η ομάδα θα πρέπει να πάρει δύο κεντρικούς αμυντικούς, με τον ένα να είναι αριστεροπόδαρος. Ο Πορτογάλος προπονητής φέρεται να έχει καταλήξει στην μια περίπτωση και αυτή είναι ο Χούγκο Μπάστος.
Ο 29χρόνος κεντρικός αμυντικός έχει δεχθεί πρόταση από την ΑΕΛ και απομένει να δώσει την οριστική του απάντηση. Αν δεχθεί την πρόταση της ΑΕΛ θα είναι η μια από τις δύο επιλογές για το κέντρο της άμυνας. 
Ο Μπάστος ήταν στο Αζερμπαϊτζάν και στην Νέφτσι Μπακού, αντίπαλο του Άρη στο Conference League αλλά θέλει αν αποχωρήσει μιας και εκεί δεν είναι ευχαριστημένος
Από εκεί και πέρα το ψάξιμο συνεχίζεται από τους Λουτσιάνο Μπεμπέ και Χορχέ Σίλας για να βρεθεί ακόμη ένας κεντρικός αμυντικός που θα έχει όμως διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Ήδη έχουν ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίες έχουν πάρει τον δρόμο της τελικής αξιολόγησης και είναι πιθανόν να φύγουν από τα γραφεία της εταιρείας και άλλες προτάσεις.

Αριστείδου Μιχαήλ