Για τη γενέθλια μέρα του Ολυμπιακού και ότι αφορά την ομάδα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κώστας Σεραφείμ.

Για τα σημερινά γενέθλια: «Είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία. Με εθνικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς αγώνες. Περάσαμε δύσκολα πολλά από τα 91 χρόνια, όμως διατηρούμε ζωντανό το σωματείο».

Για τον προγραμματισμό: «Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το βασικό κορμό, έγινε πρόταση ανανέωσης σε ποδοσφαιριστές κι αναμένουμε απαντήσεις. Μας έστειλε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα ο Μανρίκε ο οποίος αποχωρεί. Δεν μας διευκρίνισε, θεωρώ ότι είναι ομάδα του εξωτερικού. Περιμένουμε από Σαμπίνια και Ντιανέ την απάντησή τους. Ο Μολ έχει συμβόλαιο, αλλά έχει ρήτρα αποδέσμευσης μέχρι τις 20 Ιουνίου. Βάσει ενδείξεων θα παραμείνει στην ομάδα. Θα είναι πολύ σημαντικό για μας. Ο Τούτιτς είναι στη Σερβία για να παρακολουθήσει κάποιους ποδοσφαιριστές που έχει εντοπίσει».

Για την έδρα την επόμενη σεζόν: «Περιμένουμε να δούμε το κόστος κι αν θα είναι συμφέρουσα η παραμονής μας στο ΓΣΠ. Θα ξεκαθαρίσει εντός της ερχόμενης βδομάδας. Είχαμε την ατυχία, κάποια εμπορικά παιχνίδια να μην είχαμε την εισπρακτική κίνηση που αναμέναμε. Στο τέλος της ημέρας ήταν πιο ζημιογόνο από το να παίζαμε στο Μακάρειο, αλλά όχι τόσο όσο να θεωρείται απαγορευτική η συζήτηση για παραμονή στο ΓΣΠ. Θεωρώ προσωπικά ότι θα παραμείνουμε στο ΓΣΠ».

Για Τιάγκο: «Πρόθεσή μας είναι να τον κρατήσουμε, ανήκει όμως στην ΑΕΚ. Δεν έχουμε ενημέρωση. Μπορεί να θέλει να τον δανείσει σε άλλη ομάδα. Δεν αφορά αποκλειστικά τον Ολυμπιακό».