Μόνο τυχαία δεν ήταν η τελευταία ανάρτηση του Αμρ Ουάρντα, με την οποία σημειώνει πως δεν είναι και τόσο… μακριά, συνοδεύοντάς την με φωτογραφία του ιδίου με τη φανέλα της Ανόρθωσης.
Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν άφησε ποτέ στην άκρη την υπόθεση του Αιγύπτιου, όσο δύσκολο κι ήταν (και παραμένει) το ενδεχόμενο να συνεχίσει στα μέρη μας την καριέρα του. Μπορεί αρχικά να ήθελε να αγωνιστεί σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα, ωστόσο ούτε ο ίδιος-και είναι εμφανές-δεν έχει ξεχάσει την Ανόρθωση.
Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος, Χρήστος Πουλλαΐδης, είναι αποφασισμένος να κάνει όχι απλά υπέρβαση, αλλά… υπέρβαση στην υπέρβαση για να κρατήσει τον 29χρονο μεσοεπιθετικό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του προσφέρει ένα τεράστιο συμβόλαιο, με ποσό που δεν δαπανήθηκε εδώ και χρόνια για ποδοσφαιριστή από την Ανόρθωση! Είναι λοιπόν στο χέρι του Αιγύπτιου πλέον αν θα την αποδεχθεί, αν και ο ίδιος το δείχνει πλέον ότι το σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας της Αμμοχώστου!
Απ’ εκεί και πέρα, διαδικαστικό είναι πλέον το θέμα του Τιμούρ Κετσπάγια. Απομένει να τα βρουν οι δύο πλευρές στο οικονομικό για να βγει η ανακοίνωση του… διαζυγίου, με τον Νεόφυτο Λάρκου να είναι ήδη σε αναζήτηση προπονητή.

Ανδρέας Βεντούρης